Nyhedsbrev

Få nyhederne fra Blokhus Fiskerestaurant:

For at tilmelde dig til vores nyhedsbrev bedes du indtaste nedenstående ekstra oplysninger.

Tip en ven

 
 
Frokost retter
(Serveres fra kl. 11.30-17.00)
 
1: Stegt Fiskefilet m. pommes frites
2 stk. panerede fiskefileter, stegt i smør på panden
serveret med sprøde fritter, salat, ketchup og remoulade.
Kr. 75,-
 
2: Stegt Fiskefilet m. rugbrød
2 stk. panerede fiskefileter, stegt i smør på panden
serveret med rugbrød, salat og remoulade.
Kr. 70,-
 
3: Fiskefrikadeller &. pommes frites
3 stk. fiskefrikadeller stegt i fedt,
serveret med sprøde pommes frites, salat, remoulade og ketchup.
Kr. 75,-
 
4: Fiskefrikadeller m. rugbrød
3 stk fiskefrikadeller stegt i fedt,
serveret med rugbrød, salat og remoulade.
Kr. 70,-
 
5: Fiskefilet og rejer på brød
Smørstegt fiskefilet med luksusrejer på franskbrød.
Hertil salat og mayo.
Kr. 75,-
 
6: Luxus stjerneskud
2 stk. stegte fiskefileter, røget laks og dampet fisk
serveret på smørbagt brød.
Hertil luksusrejer, dressing, salat, grønt og citron.
Kr. 145,-
 
7: Fiskeplatte
Det kolde:
Hjemmelavet rejesalat,røget laksemousse og tunsalat med grønt.
Det varme:
1 Fiskefilet og 1 fiskefrikadelle med citron og remoulade.
2 slags brød og smør.
Kr. 125,-
 
8: Sauterede rejer
Stor skål med pil -selv rejer stegt i smør, hvidløg og persille på panden.
Hertil hjemmebagt brød, citron og 3 slags dressing.
Kr. 85,-
 
9: Helstegt rødspætte med kartofler og persillesovs
Hel rødspætte vendt i rugmel, stegt på panden i smør.
Hertil vildmosekartofler, kompot og persillesovs.
Kr. 165,-
 
10: Stegt fiskefilet med kartofler og persillesovs
2 stk. smørstegte fiskefileter med persillesovs og vildmosekartofler.
Kr. 120,-
 
11: Stegt flæsk med kartofler, persillesovs og rødbeder
6-8 skiver stegt flæsk (ca. 400g)
med stegte vildmosekartofler, persillesovs og syltede rødbeder.
Kr. 85,-
 
12: Pariserbøf
Klassisk pariserbøf af Black Angus kvæg, serveret med
rødbeder, peberrod, æggeblomme, løg, syltet agurk og kapers.
Kr. 115,-
 
13: Frokost steak
200g steak af kalvefilet. Stegt ”rare, medium eller well-done”
(vi anbefaler medium).
Serveret med salat, grønt, sauce demi glace og sprøde pommes frites.
Kr. 165,-
 

 
Burgere & Sandwiches
(Serveres fra kl. 11.30-17.00)
 
14: Bacon/cheese burger
200 g stegt bøf af fritgående Angus kvæg, serveret i lun bolle m. bacon, ost,
salat, løg, tomat og agurk. Serveres med sprøde pommes frites, aioli og ketchup.
Kr. 120,-
Ekstra sulten? Tag en ekstra bøf mere i din burger kun kr. 25,- pr stk.
 
15: Tunmousse sandwich
- serveret i mørk ciabattabolle
med syltede rødløg og salat.
Hertil sprøde pommes frites, ketchup og remoulade
Kr. 65,-
 
16: Laksemousse sandwich
Laksemousse med citron, rødløg og peberrod
- serveret i mørk ciabattabolle
med salat, tomat, agurk og krydderolie.
Hertil sprøde pommes frites, ketchup og remoulade.
Kr. 65,-
 
 

 
Aften retter
(Serveres fra kl. 17.30 – 21.00)
 
APPETIZERS
1: Marinerede luksusrejer.
Kr. 25,-
 
2: Dagens appetizer
Kr. 25,-
 
3: Nødder og sprøde snacks
Lille: Kr. 25,-
Stor: Kr. 45,-
 
4: Velkomstdrink
 
1 glas cremant Kr. 75,- (inkl. appetizer Kr. 85,-)
Husets velkomstdrink Kr. 65,- (inkl. appetizer Kr. 75,-)
 
 
FORRETTER
1: Jomfruhummer bisque
Cremet jomfruhummersuppe tilsmagt med cognac.
Dampet fisk og jomfruhummer,
krydderurteolie, citron og hjemmebagt brød.
Kr. 85,-
 
2: Sauterede rejer
Pil-selv rejer stegt i smør, hvidløg og persille.
Hertil hjemmebagt brød, citron og 3 slags dressing.
Kr. 85,-
 
3: Fiske- og skaldyrssalat
Salat med fisk, skaldyr og grønt.
Hertil hjemmebagt brød og aioli.
Kr. 75,-
 
 
 
HOVEDRETTER
1: Helstegt rødspætte med kartofler og persillesovs
Hel rødspætte vendt i rugmel, stegt på panden i smør.
Hertil vildmosekartofler, kompot og persillesovs.
Kr. 190,-
 
2: Dagens ret fra havet
Forhør dig hos personalet, hvad dagens ret fra havet er.
Kokkene kreerer 3-4 gange i løbet af ugen,
en hovedret med emner fra havet,
hvor vi virkelig får lov at folde os ud.
Vores chance for at være lidt kreative i hverdagen
– din mulighed for at smage på noget nyt og spændende!
Kr. 195,-
 
3: Kalve steak
Steak af kalvefilet stegt ”rare, medium eller well-done”
(vi anbefaler medium).
Serveret med sauté af løg og svampe, rodfrugt-puré samt vildmosekartofler.
Hertil sauce demi glace.
Kr. 195,-
Surf & Turf: Tilføj 4 stk. dejlige stegte jomfruhummerhaler til din steak.
Kr. 220,-
 
4: Luksus stjerneskud
2 stk. stegte fiskefileter røget laks og dampet fisk serveret på smørbagt brød.
Hertil luksusrejer, dressing, salat, grønt og citron.
kr. 165,- 
 
 
DESSERTER
1: Is variation
3 kugler is med frugt og chokolade-sauce. 
Kr. 55.-
 
2: Marengskage med vanilleis, chokolade og råsyltede bær
Sprød marengskage med kiks og chokolade.
Økologisk vanilleis samt råsyltede bær.
Kr. 60,-
 
3: Bananasplit
3 kugler is, øko-banan, ckokoladesovs og flødeskum.
Kr. 60,-
 
4: Tag selv dessert
Tag lige de desserter du kunne tænke dig fra buffeten.
(Serveres på dage med buffet).
Kr. 55,-
 
 

Børnemenu
(Serveres i hele åbningstiden)
 
 
HOVEDRETTER
1: Fiskefilet eller fiskefrikadelle med pommes frites
1 stk. fiskefilet eller fiskefrikadelle med pommes frites,
citron, remoulade og ketchup.
Kr. 45,-
 
2: Børneburger
120 g stegt bøf eller 1 stegt fiskefilet
serveret i bolle med salat, tomat og agurk.
Hertil pommes frites og ketchup.
Kr. 75,-
 
3: Kyllingenuggets
6 stk. friturestegte kyllingenuggets
serveret med salat, tomat og agurk.
Hertil pommes frites, remoulade og ketchup.
Kr. 45,-
 
 
 

 
Kaffe og kage
(Serveres i hele åbningstiden)
 
1: Dagens kage med tilbehør
1 stk. dagens kage med tilbehør
og 1 kop almindelig kaffe.
(Special kaffe 55,-) 
Kr. 45.-
 

 
Frokost Desserter
(Serveres mellem 11.30-17.00)
 
1: Bananasplit
3 kugler is, banan, chokoladesovs og flødeskum.
Kr. 50,-
 
2: Is variation
3 kugler is med chokoladesovs.
Kr. 45,-
 
3: Marengskage med vanilleis, chokolade og råsyltede bær
Sprød marengskage med kiks og chokolade.
Økologisk vaniljeis samt råsyltede bær.
Kr. 55,-
 
4: Tag selv dessert
Tag lige de desserter du kunne tænke dig fra buffeten.
(Serveres på dage med buffet)
Kr. 55,-